Kookcursus voor alleengaanden

29 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Kookcursus voor alleengaanden

Dit najaar start Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, met de cursus ‘Koken voor alleengaanden’. Een cursus waarbij door ervaren koks basistechnieken en het bereiden van eenvoudige gezonde maaltijden worden aangeleerd.

De cursus bestaat uit 6 cursusavonden en er is per cursus plaats voor 9 deelnemers. Iedere avond bereid je in een groepje van 3 een maaltijd, steeds met een ander thema. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gewoon aardappelen, groente en vlees, maar ook aan pasta- en vegetarische gerechten, maaltijdsoepen, maaltijdsalades en oosterse gerechten. Zo leer je gevarieerd koken, eet je gezonder en krijg je allerlei tips aangereikt die jou thuis kunnen helpen! Én, wie weet ontstaan er wel leuke contacten, zodat je na de cursus eens vaker met iemand samen kunt eten.

Interesse als deelnemer?
Heb je belangstelling om mee te doen? Geef je dan op door een mailtje met jouw contactgegevens te sturen naar cursusenco@vanhoutenenco.nl met als onderwerp ‘Kookcursus belangstelling’. Het verplicht je uiteraard tot niets en we houden je dan op de hoogte van de nog te plannen cursussen.

Interesse als kok?
Hou je van koken en lijkt het jou leuk om jouw ervaring over te brengen op anderen? Ook voor volgende kookcursussen maken we graag kennis met jou! Geef je dan op door een mailtje met jouw contactgegevens te sturen naar cursusenco@vanhoutenenco.nl met als onderwerp ‘Kookcursus kok’. We nemen contact met je op om kennis te maken.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love