Geert Gerritse nieuwe voorzitter Omroep Houten

27 augustus 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Geert Gerritse nieuwe voorzitter...

Op 26 augustus 2022, tijdens de informele start van het nieuwe omroepseizoen, is Geert Gerritse bij de vrijwilligers van Omroep Houten geïntroduceerd als hun nieuwe bestuursvoorzitter.
Geert woont bijna 40 jaar in Houten en heeft in deze periode een groot netwerk opgebouwd door vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen en instanties. Hij was onder meer mede-oprichter van Hockeyclub Houten, voorzitter bij SV Houten, actief in de lokale politiek en voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Twee jaar geleden is Geert gestopt met betaald werk. Daarvoor was hij lange tijd interim manager. De laatste jaren was hij in dienst van de Erasmus Universiteit als directeur Vastgoed en Facilitaire Zaken. Geert is lid van Raad van Toezicht Van Houten & Co en MantelzorgNL, voorzitter van Coöperatie Opgewekt Houten en hij ondersteunt statushouders in Houten. “Ik sport veel en wandel dagelijks met onze hond Bobbie door Houten. Verder zijn mijn vrouw Renée en ik regelmatig druk met onze 4 kleinkinderen en reizen we graag met de camper.”
De motivatie van Geert voor de lokale omroep ligt in de rol die de omroep speelt binnen de Houtense gemeenschap. “Het bindt de mensen aan Houten. Door de berichten van de Omroep leer je Houten beter kennen. Dat maakt dat je je ook een beetje Houtenaar gaat voelen en dat je ook als gemeenschap elkaar beter leert kennen.”
Geert Gerritse volgt Paul van Ruitenbeek op, die 28 juni 2022 wethouder werd in de gemeente Houten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love