Fladderen bedankt alle vrijwilligers

22 augustus 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Fladderen bedankt alle vrijwilligers

Het was weer een geweldig feest. Na drie jaar kon eindelijk weer het Fladderen plaats vinden. Drie dagen feest voor kinderen van groep 1 t/m 6 in Houten, en vier dagen voor de kinderen van groep 7 en 8, die op kamp gingen in  Amersfoort.

Er waren weer veel vrijwilligers betrokken in de voorbereiding, en een hoop VIPs (variabel inzetbare personen) en groepsbegeleiders tijdens de dagen zelf. En die hebben zich allemaal super goed ingezet, ook tijdens de regenachtige woensdag bleef het een feestje.

Heel bijzonder dit jaar was dat alle kleuters en een deel van groep 3/4 nog nooit eerder gefladderd had! Maar daar merkte je niks van, ze waren enthousiast over de verhalen en deden mee met de spelletjes en het knutselen, alsof ze het allemaal gewend waren. De locaties hadden dan ook weer spannende verhalen bedacht, over Superhelden, een museum met een echte museumtrein, een gestrand ruimteschip, een pizzeria in een Italiaans dorp, de nieuwe film van Stephan Speelheuvel, een fort met een verdwenen soldaat en een  onkraakbare kluis.

Het zou ontzettend leuk zijn als een aantal van de VIPs en groepsbegeleiders komend jaar willen helpen in de voorbereiding. Neem daarvoor contact op met de locatie van je keuze. En nu maar hopen dat er volgend jaar nog meer groepsbegeleiders zich melden, zodat alle  kinderen die dat willen kunnen Fladderen. Hou dus vanaf april 2023 de sociale media in de gaten, of lees de Fladderkrant!

Vertrek naar Het Kamp

Opening Fladderen op Het Rond

Zevensprong, maken van de lunch (alle dagen!) en Velduil

Plantage, Schoolhuys, De Boog, Bezoek van 2 wethouders

Griezelavond

De Stek, De Grund

Fladderen afsluiten op Het Rond

Naast de website www.Fladderen.nl kun je de verschillende locaties ook vinden op facebook.

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love