Gebieds-meet up Utrecht-Oost, laat van je horen!

19 januari 2023

 1. Home
 2. /
 3. Nieuws
 4. /
 5. Algemeen
 6. /
 7. Gebieds-meet up Utrecht-Oost, laat...

Woon of werk jij in het buitengebied van Utrecht-Oost? Weet jij wat het platteland aan de oostkant van de provincie van Utrecht nodig heeft om duurzaam en toekomstbestendig te ontwikkelen? Denk met ons mee over de toekomst van Utrecht-Oost en de vernieuwende oplossingen waaraan LEADER een impuls kan geven.

LEADER Utrecht Oost ondersteunt vernieuwende ideeën op het platteland met meedenkkracht en/of een financiële bijdrage. Er zijn in de afgelopen jaren al vele initiatieven door LEADER op weg geholpen. En LEADER gaat door! Daarom gaat LEADER het nieuwe jaar van start met het ontwikkelen van een nieuwe Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS). Hierin wordt beschreven waaraan LEADER de komende jaren (2023-2027) ondersteuning kan bieden.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe LOS aansluit bij de ontwikkelingen in jouw gebied én bij wat jij als inwoner en gebruiker belangrijk vindt voor Utrecht-Oost, worden er een aantal ‘gebieds-meet ups’ georganiseerd. De deelnemers zijn te gast bij verschillende LEADER-projecten, zodat we inspiratie en ervaringen met elkaar kunnen delen en dit mee kunnen nemen bij de brainstorm over te toekomst. Meer weten? Kijk dan hier.

 • Regio Vallei: dinsdag 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur
  De Grebbelounge, Buursteeg 2 te Renswoude.
 • Regio Heuvelrug/Kromme Rijn: donderdag 26 januari van 14.30 tot 16.30 uur
  De Weide Blik, Langbroekerdijk te Driebergen.
 • Regio Amersfoort/Eemland: dinsdag 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur
  Boerderij familie Kuijer, A.P. Hilhorstweg 5 te Soest.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love