Jodymoon zie je morgen op Landgoed Wickenburgh!

17 januari 2023

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Jodymoon zie je morgen...

De Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper weten dankzij hun samenwerking met theater Aan de Slinger precies wat er iedere week te doen is in Houten en deze zaterdag spreken Jasper en Jos met Digna Janssen over het geplande optreden van donderdag 19 januari op landgoed Wickenburgh.

Jodymoon, het duo dat bestaat uit Digna Janssen en Johan Smeets, bracht net iets meer dan een jaar geleden hun zevende album uit en speelt donderdag grote stukken van dit album. Digna vertelt dat het album ontstaan is tijdens de corona tijd en dat hierdoor is extra aandacht besteed om een album met z’n twee te maken. Luister hier het interview van afgelopen zaterdag terug om meer te weten te komen over het ontstaan van het album:

(De tekst gaat verder onder dit fragment)

Digna heeft zo veel plezier in de muziek die ze maakt met Jodymoon dat eigenlijk haar enige wens nog is om hier mee door te gaan tot haar 80ste. “Blijven schrijven samen met Johan want wij doen het leven en de muziek samen.” vat Digna mooi samen. Maar als ze dan toch nog een ultieme wens zou mogen doen dan hoopt ze stiekem nog op een Europese tour met Jodymoon om net als vroeger weer in landen als Spanje en Italie op te treden. “Misschien óók zelfs wel naar de andere kant van de oceaan” droomt Janssen hard op.

Bezoek de website van de band via www.jodymoon.com om meer informatie over het speelschema van de band te krijgen en vergaar via deze plek ook direct informatie over speeltijden van de docu ‘Een Zee van Vlinders’ waarbij de soundtrack van de film in zijn geheel door Jodymoon gemaakt is. Een hele bijzondere documentaire over planten en dieren in het hedendaagse milieu.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love