Fright Night Houten een groot succes!

19 november 2018

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Ultra Weekend
  6. /
  7. Fright Night Houten een...

Zaterdagavond vond Fright Night Houten plaats. Twintig groepen vertrokken in het donker het bos van Nieuw Wulven in, om zich de stuipen op het lijf te laten jagen. Het thema was dit jaar het circus.

De horrortocht is echt helemaal in het donker. “Zaklampen en telefoons zijn niet toegestaan!” vertelt organisator Heleen Veder. De deelnemers volgen een spoor langs kleine lampjes. Deze zijn verspreid opgehangen, waardoor het soms zoeken is naar de juiste weg. De deelnemers liepen niet over de paden, maar echt dwars door het bos.

Deelnemers reageren erg enthousiast. De poppen in het bos, een man met een heel groot masker, een doolhof en het circus aan het einde waren de meest spraakmakende acts van de avond.

“Het was erg leuk en super eng!” reageert één van de deelnemers. Ze vond de acts erg goed geschminkt en is zich een paar keer rot geschrokken. Een andere deelnemer vertelt dat hij doof is na de tocht. “Een meisje begon aan het begin met gillen en is daar 50 minuten lang niet mee opgehouden”.

Fright Night Houten wordt twee weken na Halloween gehouden. “De Fright Night Tocht is eigenlijk ontstaan als gevolg op de spokentocht. De spokentocht wordt gehouden voor kinderen. Deze kinderen worden ook ouder en we wilden ook wat voor hun en volwassenen organiseren. Eigenlijk is de tocht niet gebaseerd op Halloween”, vertelt organisator Heleen Veder.

De organisatie hoopt ook volgend jaar weer Fright Night Houten te kunnen organiseren.

 

Ultra Week(end) sprak tijdens Fright Night Houten Petra van de organisatie.

Fright Night HoutenFright Night HoutenFright Night Houten


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love