Fladder Festival – Zondag 22 mei – Manifestatieterrein Keercamp

18 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Fladder Festival – Zondag...

Hebben jullie het Fladderen ook zo ontzettend gemist? Kun je ook niet wachten te gaan Fladderen in de zomervakantie? Kom dan zondag 22 mei naar het FLADDERFESTIVAL! De organisatie organiseert een extra Fladderdag, vol met de allerleukste Fladderactiviteiten voor alle kinderen in Houten (en hun ouders/verzorgers). 

Voor alle leeftijdsgroepen is er wat te doen. Zo is er voor de jongsten een leuk estafette parcours. De iets oudere kinderen kunnen Spons/Water/Vuur spelen of meedoen met handdoek volleybal. Je kunt springen op onze springkussens of je laten schminken als mooie (Fladder)vlinder of stoere superheld.  Ook is onze levensgrote Stef Stuntpiloot weer van de partij! De oudere kinderen kunnen proberen te ontsnappen uit een echte escaperoom!

De entree is gratis. Maar voor 2 euro kan je ook een stempelkaart kopen, waarmee je een beker limonade en een pannenkoek kunt halen! Laat bij iedere activiteit die je doet je stempelkaart afstempelen. Heb je hem vol? Lever hem dan in bij de informatiekraam. Voor iedere Fladderlocatie kunnen we de eerste 30 deelnemers direct inschrijven om te gaan Fladderen op (15-)16-17-18 augustus 2022. Dat kost 15 euro, die je dan ook gelijk moet betalen (liefst per PIN).

 

Limonade, pannenkoek en koffie/thee zijn ook los te krijgen (graag betalen met PIN). Er is ruimte om lekker een kleedje neer te leggen of even uit te rusten bij een van de tafels.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love