Eerste “Santa Run Houten” op 17 december 2016

27 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Eerste “Santa Run Houten”...

Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familie, collega’s en het goede doel steunen? De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een parcours (hard)lopen van ca. 3,3 km door de wijken en het centrum van Houten.

Santa Run Houten op zaterdag 17 december 2016 – Schrijf je nu hier in

De opbrengsten van de Santa Run zullen worden besteed aan de volgende twee goede doelen:
Jeugdsportfonds Houten
Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Door te sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen. Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans om buiten de boot te vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten belangrijk om overgewicht tegen te gaan, zoals we allemaal weten: overgewicht is een groeiend probleem in Nederland.

De Nierstichting
voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Meer leven en energie dankzij draagbare kunstnier.
Dialysepatiënten zitten zo’n drie keer per week, vier uur lang vast aan een dialyseapparaat, te wachten tot hun bloed gespoeld is. Dialyse redt levens, maar is slopend. In Nederland dialyseren gemiddeld 6.500 mensen. Jaarlijks overlijdt 1 op de 6. Transplantatie is vaak de beste optie, maar (medisch) niet altijd mogelijk.

 

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love