Een jaar lang extra aandacht voor de lokale ondernemer bij Omroep Houten

10 september 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. Een jaar lang extra...

Net als vorig radioseizoen bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een lokale ondernemer die aangesloten is bij Fietsen voor mijn Eten – Krommerijn. Afgelopen zaterdag mocht Christie de Vrij het spits afbijten tijdens de radio uitzending.

Fietsen voor mijn Eten is een landelijke organisatie waarin ze een netwerk bieden voor lokale ondernemers en deze middels deze organisatie een platform bieden om zichzelf te promoten onder de inwoners uit de streek. Hierdoor geeft Fietsen voor mijn Eten de landbouwers en boeren de mogelijkheid om rechtstreeks producten te verkopen die ze verbouwen op hun eigen land of in hun eigen tuin. Omdat de omgeving Krommerijn een divers aanbod heeft aan verschillende ondernemers weet Christie via de organisatie onder andere: verse melk, honing, asperges, vers fruit, chocolade en zelfs pompoenen aan te bieden. Op de website van Fietsen voor mijn Eten staat een Google-maps kaart waarop alle organisaties te vinden zijn en gekoppeld worden aan lokale fietsroutes.

Ondernemers die zich terug willen zien op deze website kunnen zich via een aanmeldformulier heel gemakkelijk aanmelden en maken daarmee direct kans om aankomend jaar live op de lokale radio wat extra aandacht omtrent hun organisatie te genereren. Een mooie samenwerking waar niet alleen Fietsen voor mijn Eten of Omroep Houten garen bij spinnen maar ook de lokale ondernemer en juist ook de Houtenaar die nog niet op de hoogte is van al het lekkers dat deze omgeving te bieden heeft. Als tip wil Christie nog wel even laten weten dat de openingstijden van de landwinkels en boeren afwijken van de openingstijden die wij gewend zijn van de supermarkt. Vaak zijn deze ondernemers alleen in het weekend en overdag open waarmee ze verse producten weten te garanderen die met liefde geoogst zijn.

De aankomende periode zullen de eerste ondernemers hun opwachting maken bij Enthousiasper waarbij Christie oog heeft voor de seizoenen en de seizoensproducten die de ondernemers aanbieden. Zo zal de aankomende tijd waarschijnlijk in het teken komen te staan van onder andere pompoenen. Puur en alleen omdat hiervoor nu het seizoen is. Een tipje van de sluier kon Christie nog niet lichten over de rest van de periode maar wel heeft ze goede hoop op een aantal terugkerende ondernemers zoals Dj Jasper zijn favoriet: Wim Oskam.

Luister hier het hele interview terug dat Christie afgelopen zaterdag gaf tijdens de uitzending van Enthousiasper en krijg alle informatie over de organisatie van Christie via www.fietsenvoormijneten.nl of de Fietsen voor mijn eten Facebookpagina.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love