De opening van een nieuw theaterseizoen!

10 september 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. De opening van een...

Na een welverdiende zomervakantie heeft ook het Theater aan de Slinger haar deuren weer geopend voor publiek. Dit gaat traditioneel gepaard met een feestelijke opening en Dj’s Jasper en Erwin van het Enthousiasper radioprogramma zochten met programmeur Cherany Emck uit wat er allemaal gebeuren gaat op 17 september.

Cherany Emck presenteert op zaterdag 17 september vanaf 20;15 in de theaterzaal een avondvullend programma tijdens de Seizoensopening LIVE. Het doel van de avond is om het publiek een voorproefje te geven van voorstellingen die in het aankomende seizoen in het theater Aan de Slinger te zien zijn en hiervoor zijn een aantal grote artiesten uitgenodigd om wat te komen spelen. Onder andere staan Grof Geschud, de Omniband en Handsome Poets op zaterdagavond in het theater Aan de Slinger.

Grof Geschud bestaat uit Lander Severins en Myrthe van Velden waarmee ze met hun debuut voorstelling Lijmen genomineerd werden voor de Neerlands Hoop prijs. Waar ze bij hun debuut voorstelling spraken over symbiotische liefde, die ze fris en bloemrijk helemaal stuk analyseerde. In hun nieuwe voorstelling Broeden is deze symbiotische liefde stuk. De twee ex-geliefden vormen nog wel samen met Vlaamse cabaretduo Grof Geschud, maar moeten zichzelf proberen te verlossen van hun verlatingsangsten.

Het muziek theatertrio ‘De Omniband’ dat bestaat uit de drie jonge multi-instrumentalisten Sander Borst, Douwe Nauta en Jochem van Hoogdalem geeft zaterdag 17 september ook een blijk van hun talent tijdens de Seizoensopening LIVE. De drie goed opgeleiden muzikanten worden door middel van De Omniband beschreven als een perfecte speeltuin waarbij ze geheel buiten hun comfortzone experimenten op muzikaal en theatraal vlak.

Ook de Handsome Poets staan zaterdag 17 september op het podium in Aan de Slinger, de band die in Nederland wereldberoemd werd met hun nummer ‘Sky on Fire’, speelt alweer hun tweede theatertour met als titel Lieve Hemel. Een concert met een rood draadje, want frontman Tim van Esch vertelt tussen de nummers door ontwapenend en met de nodige zelfspot over de levensfase waarin hij als rocker terecht is gekomen. Huisje, Boompje, Beestje.

Kaarten voor deze leuke avond zijn te koop via de website van Aan de Slinger en kosten 4,50 per stuk. Luister voor de enthousiaste verhalen van Cherany het hele interview van afgelopen zaterdag terug via onderstaande link:

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love