Drie-delige special van ‘Jazz en wat dies meer zij’

24 april 2018

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Drie-delige special van ‘Jazz...

Jullie hebben al weer een tijd kunnen genieten van de herhalingen van “Jazz en wat dies meer zij”,  iedere donderdag van 21-22 uur op OmroepHouten  FM107.3
In dit programma wordt je getrakteerd op een scala aan minder bekende muziek, van easy listening tot heftige jazzrock. De artiesten zijn studiomuzikanten die enerzijds meespelen op studioproducties, anderzijds bijzonder fraaie eigen muziek produceren.
Er zijn binnenkort drie nieuwe afleveringen te horen:
> 26 april:  In deze aflevering deel één  van een driedelige special rond de formatie Snarky Puppy. Niet alleen muziek van henzelf, maar ook combinaties met grote vocale solisten, de band Bokanté, en muziek van mede oprichter Bill Laurance. Een aflevering dus waarin de veelzijdigheid van Snarky Puppy volledig tot zijn recht komt.
3 mei:  In deze aflevering veel latin music van bijvoorbeeld Banda Magna. Wederom gerelateerd aan Snarky Puppy. Dat is geen belemmering want deze formatie speelt “voor elk wat wils” , waarbij alles wat ze spelen op eenzame hoogte staat qua kwaliteit. In dat kader ook muziek van het “Ground up label”. Bijvoorbeeld van  Becca Stevens. De Grammy Awards vliegen je om de oren.
 10 mei  alweer het laatste deel van het drieluik rond de band Snarky Puppy.  Nummers van hunzelf, een special rond pianist Bill Laurance, Jacob Collier, Lucy Woodward en vele anderen.  Ook dit uur staat garant voor warme oortjes en kippenvel.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love