Dinsdag 19 april staat Johan Goossens met zijn voorstelling “Kleine Pijntjes” in het theater Aan de Slinger

18 april 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Dinsdag 19 april staat...

Iedere week gooien de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper een lijntje uit naar een artiest die aankomende week in het Theater aan de Slinger op komt treden. Deze week spraken Jasper & Steffie met Johan Goossens die op dinsdag 19 april in de grote zaal van het theater staat met zijn voorstelling “Kleine Pijntjes”.

Als vangst van de week wilde grote naam Johan Goossens graag vertellen over zijn voorstelling. Kleine pijntjes is een voorstelling waarbij de bezoeker aan de hand van Johan meegenomen wordt bij het onderwerp: ongemerkt ouder worden. Iets waar, de volgens de Dj’s nog altijd jonge, Johan inmiddels over mee kan praten. “Na de twee corona jaren ben ik in eens 39 jaar” aldus Johan en dat is voor hem toch wel even schrikken. Zo laat hij kleine kreuntjes wanneer hij gaat zitten, zucht hij wanneer er niemand in de buurt is en kan hij sinds kort intens genieten van vloerverwarming. Deze gevoelens probeert Johan te vatten in zijn voorstelling aan de hand van verhalen, liedjes en conferences.

Net als andere theatermakers is Johan blij dat hij weer op mag treden. “In mijn voorstelling zeg ik ook dat het voelt als of ik twee jaar lang op de bank heb gezeten met een bus Pringles” aldus Johan die niet perse stil heeft gezeten in deze periode. Om toch ook inkomsten te genereren heeft hij in die periode alles aangepakt wat er aan te pakken was. Zo heeft hij verschillende keren opgetreden via MS Teams en dat viel hem toch wel tegen omdat de connectie met het publiek uit bleef tijdens deze sessies. Omdat mensen hun camera en microfoon uitgezet hadden, had hij niet door of zijn grappen wel goed overkwamen. “Tot dat er uiteindelijk iemand in de chat de woorden: HAHA typte” liet Johan weten.

Met het spelen in het Houtense theater is Johan daarmee nog eens extra blij omdat het een theater is waar hij graag komt. Los van het eerlijke maar enthousiaste publiek is de Houtense zaal een kleine waardoor interactie met de bezoekers makkelijker is. Daar komt bij dat het theater erg professioneel geleid wordt en dat dit voor artiesten echt een heel fijn theater is om op te treden. Jasper & Steffie merken op dat veel van de artiesten die ze mogen interviewen dit zeggen dus ook Johan kan dit beamen.

Jasper en Steffie zijn zeer enthousiast over Johan en wensen iedereen een heerlijke avond toe op dinsdag 19 april. Mochten er nou toch nog mensen zijn die geen tijd hebben om dinsdag het theater in te stappen dan kan er een speelschema gevonden worden via: https://www.johangoossens.nl
Of luister het vrolijke interview dat hij afgelopen zaterdag gaf tijdens de Enthousiasper radioshow terug via onderstaande link:

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love