De verbouwing van Het Rond is rond

Geschreven door on 9 september 2018

Na drie jaar kunnen de inwoners van Houten hun verbouwde winkelcentrum feestelijk in gebruik nemen. Op alle fronten heeft het winkelhart van Houten een verbetering ondergaan. De verwijzing naar het centrum vanaf de Rondweg is verbeterd, de parkeergarage aan de Kruitmolen kreeg een facelift en een opgaande loopband naar de winkelpassage. Het overdekte deel transformeerde naar een rustiger geheel met groen en zitelementen. De ingang van de Jumbo en de toegang naar de parkeergarage aan het Achterom verbeterden. De gevels van de winkels kregen een uniforme uitstraling en de verlichting werd gemoderniseerd. Het Rond kreeg meer ruimte voor terrassen en groen en nieuwe zitgelegenheden. De Vershof, als verbindende schakel tussen de winkelpassage en de rest van het winkelcentrum werd volledig getransformeerd en daarmee het pareltje van het Rond. In de Passage komen binnenkort nog enkele nieuwe winkels.

Tagged as

Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Doorlezen

Volgend bericht

Van der Valk Houten


Thumbnail
Vorig bericht

Inter-AVL


Thumbnail

Houten FM

Altijd dichtbij!

Current track
TITLE
ARTIST

Background