De beste ondernemer van Houten bekend!

16 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. De beste ondernemer van...

Website “In de Buurt” schreef een verkiezing uit die door het Houtense Tasty Delivery gewonnen is.

De eigenaars van het Houtense Tasty Delivery zijn Rowdy en Rabar en de mannen zijn enorm verrast en blij: “We kennen veel jongeren in Houten en hebben hen, onze families, vrienden en klanten opgeroepen om te stemmen. We zijn pas drie jaar bezig met Tasty Delivery, nooit verwacht dat we nu al een prijs zouden winnen!”

De verkiezing bestond uit drie rondes:
· Iedereen kon ondernemers voordragen
· Hier uit kwamen 3 genomineerden
· Uiteindelijk een eindverkiezing

Er werden in deze verkiezing tientallen Houtense ondernemers voorgedragen waarvan uiteindelijk drie ondernemers de meeste stemmen kregen. Dit waren: Bij Teus, Restaurant De Beren en Tasty Delivery.
Het waren dus ook deze drie genomineerde ondernemingen die door mochten naar de finale ronde. Het stemmen voor deze laatste ronde kon tot en met 21 maart 2021. Uiteindelijk kwam er, na het tellen van de stemmen, een winnaar uit de bus. En dat bleek dus Tasty Delivery te zijn.

De vele stemmers lieten onder anderen weten niet alleen de kwaliteit en snelle bezorging van Tasty Delivery te waarderen, maar ook het praatje dat de bezorgers vaak maken en met name in een tijd van vereenzaming werd dit hogelijk gewaardeerd.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love