Creativiteitsprijs 2022 uitgereikt aan Amber Becker!

14 november 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Kerken
  6. /
  7. Creativiteitsprijs 2022 uitgereikt aan...

Het 23-jarige Houtense zang-, dans- en cabarettalent Amber Becker heeft afgelopen zaterdag de creativiteitsprijs 2022 gewonnen. Hiermee sleept ze een geldbedrag van € 1.200 binnen en een tinnen replica van de zilveren Broederschapsbeker.

Deze prijs welke elk jaar wordt uitgereikt door Onze Lieve Vrouwe Broederschap, en mede mogelijk gemaakt wordt door theater Aan de Slinger, is bestemd voor (aanstormend) creatief talent dat voor de verdere ontplooiing financiële ondersteuning nodig heeft.

Uit meerdere inzendingen heeft een jury, o.a. bestaande uit voorgaande prijswinnaars, Amber Becker als winnares bekend gemaakt. Een persoonlijk verhaal over doorzettingsvermogen, hoop en toekomstplannen. Welke zij ook nog eens heeft ‘verfilmd’ in een prachtige solo-voorstelling. Met deze solo-voorstelling hoopt ze mensen te inspireren. Met het prijzengeld wilt ze een deel van de opleiding tot Cliniclown bekostigen.

Naast het uitreiken van de creativiteitsprijs was het ook de beurt aan de zogeheten Najaarsuitdeling. Onder toeziend oog van Burgemeester Gilbert Isabella en Wethouder Kunst en Cultuur Ria Frowijn ontvingen Handbal Houten, Muziekvereniging Kunst na Arbeid, dansschool Olga van Koningsbrugge en de Kinderraad Houten een financiële bijdrage voor hun jeugdactiviteiten.

Wil je ook een financiële bijdrage voor jouw jeugdactiviteiten of ter ontwikkeling van jouw persoonlijk creatief talent? Neem een kijkje op www.olvb.nl en schrijf je in!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love