Creatief tijdens deze 2e lockdown? Maak je eigen mondkapjes!

4 november 2020

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Creatief tijdens deze 2e...

Sinds woensdag avond 20:00 zijn de restricties omtrent de 2e lockdown weer verder aangescherpt en wordt er nog dringender geadviseerd om binnen te blijven.
De DJ’s van het zaterdagmiddag Houten FM-radioprogramma Enthousiasper bedachten een leuke manier om toch creatief bezig te blijven tijdens deze 2e lockdown.

“Omdat de aangescherpte maatregelen van de premier al vervelend genoeg zijn, willen wij de Houtenaar aansporen om creatief te blijven in deze moeilijke tijd en zelf iets te maken dat nuttig is en er vrolijk uit ziet” Aldus radio DJ Steffie van Lamoen.

De DJ’s die iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 te horen zijn bij HoutenFM vonden het tijd worden om de Houtense bevolking creatief te laten blijven tijdens deze 2e lockdown.
In de video laten de DJ’s van Enthousiasper in twaalf simpele stappen zien hoe je zelf een mondkapje kan maken om deze donkere tijd toch meer kleur te geven.

“Iedere woensdag plaatsen wij een nieuwe video op ons YouTube kanaal en deze woensdag leek het ons een goed idee om in te springen op de actualiteit omtrent het aangescherpte coronabeleid” Aldus radio DJ Jasper de Bruijn.

Bekijk de Enthousiasper Maakt mondkapjes video onder dit bericht en laat ons doormiddel van een foto in de reacties weten hoe jouw zelfgemaakte mondkapje geworden is.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love