Burgemeester Gilbert Isabella onthult nieuwe naam “EpilepsieNL”

27 maart 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Burgemeester Gilbert Isabella onthult...

Gister heeft burgemeester Gilbert Isabella “EpilepsieNL” onthuld.
Dit is de nieuwe naam voor de landelijke communitiy voor iedereen die betrokken is bij epilepsie.

Tijdens deze onthulling liet burgemeester Isabella weten dat hij onder de indruk was van de vele verschijningsvormen van één van de werelds oudste bekende aandoeningen en de impact die dit vandaag de dag nog steeds heeft op mensen en hun omgeving.
Het is voor EpilepsieNL nodig om veel meer aandacht te genereren voor deze aandoening en alle gevolgen die het heeft. Op dit moment heeft de Houtense organisatie in Miljuschka Witzenhausen een sterke ambassadeur maar desalniettemin is er meer nodig om de stichting onder de aandacht te brengen.

Het gister gelanceerde EpilepsieNL is een krachtenbundeling van het Koninklijk Epilepsie fonds en de Epilepsie Vereniging Nederland. Het doel van deze organisaties is het informeren, organiseren van online ontmoetingen en met elkaar geld werven voor onderzoek.

Eind 2020 gingen het oudste gezondheidsfonds van Nederland met de patienten organisatie samen. 200.000 Nederlanders met de ziekte en meer dan een miljoen mensen die indirect geraakt worden.
Directeur Joost Wijnhoud laat weten dat EpilepsieNL staat voor doorbraken. “Meer impact, groter bereik, meer resultaat. Daar is geld voor nodig. Dit gaan we, samen met onze community, ophalen. En dat allemaal vanuit Houten”


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love