BoekStart Voorleespret voor ouder en kind in de Bibliotheek

3 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. BoekStart Voorleespret voor ouder...

Ook deze maand is er weer BoekStart Voorleespret in Houten. Ouders kunnen kiezen wat hen het beste uitkomt: op vrijdag 11 maart is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 15 maart in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Aanvang 11.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

 De Voorleespret staat deze maand in het teken van ‘media voor ukkies’. Ouders kunnen ervaren hoe leuk het is om boeken en digitale media te combineren bij het voorlezen.  Het voorleesboek ‘Kleine muis zoekt een huis’ komt daarom ook op de iPad in beeld, als digitaal prentenboek. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Elke maand een nieuw verhaal
Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Houten helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke tweede vrijdag van maand van 11.00 – 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en de daaropvolgende dinsdag op dezelfde tijd in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love