Blik op Sport – 13: Blik op Sport – Een trainerswissel bij Handbal Houten, Op bezoek bij Eddie Beweegt en Padel in Houten.

8 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcasts
  4. /
  5. Blik op Sport
  6. /
  7. Blik op Sport –...

In de 10de aflevering van Blik op Sport, het sportprogramma van Omroep Houten bespreken wel heel veel.

De eerste kampioen is bekend in Houten; de dames 1 van hockeyclub SC Houten. Daarnaast staat het succesvolle Hanbal Houten H1 voor een trainerswissel voor het volgende seizoen, die volgende week wel kampioen kan worden.

We gingen op bezoek bij Eddie Beweegt. Hij verzorgt wandel- en hardlooptrainingen in omgeving Houten en is betrokken als vrijwilliger bij de Loop door Houten, wat 3 juni plaatsvindt. Aankomende vrijdag (12 mei) vindt de Vijfwal plaats, waar Sanne van Sportpunt Houten meer over kwam vertellen in Rondom Houten. Rondom Houten is het maandelijke talkshowprogramma van Omroep Houten.

Gerco van de Doordraaiers kwam in dezelfde topshow vertellen over Padel. Padel is de meest groeiende sport in Nederland, maar nog niet iedereen is ermee bekend. Hij gaf een korte uitleg over de sport. SSRH is een organisatie die balsporten voor ouderen faciliteert en Annie Timmermans (was genomineerd voor vrijwilliger van het jaar) nodigt iedereen uit om aankomende vrijdag (12 mei) kennis te maken met de koffie plus.

Arthur, de supporter van Feyenoord, is inmiddels in de wolken. Het kampioenschap nadert en Feyenoord heeft drie matchpoints. Als supporter kan zijn geluk niet op!

Vragen of tips voor een item? Neem dan direct contact op met ruben@omroephouten.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love