The Dome/Handbal Houten en Mijalkovic uit elkaar

8 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. The Dome/Handbal Houten en...

Los van de kans op promotie naar de BeneLeague, staat er komend seizoen een andere trainer/coach voor de Houtense ploeg. Dit kreeg de spelersgroep afgelopen zaterdag te horen.

The Dome/Handbal Houten doet het dit seizoen onder leiding van trainer/coach Vladan Mijalkovic goed in de Eredivisie. Zaterdag 13 mei kan in Kwintsheul in een rechtstreeks duel met runner-up Quintus zelfs het kampioenschap veiliggesteld worden.

Ondanks die goede resultaten komt er na dit seizoen een eind aan de samenwerking met Mijalkovic, die dat erg jammer vindt: “Ik heb het goed naar mijn zin in Houten en we hebben met elkaar een geweldig resultaat neergezet. De club en ik zitten echter niet op één lijn wat betreft de toekomst”.

Stichting Tophandbal Houten sluit zich hierbij aan: “Vanwege dit verschil in visie zijn we in goed gezamenlijk overleg tot het moeilijke besluit gekomen de prettige samenwerking niet te verlengen. Wij zijn Vladan zeer dankbaar voor alle tijd en energie die hij in de herenselectie heeft gestoken. Met opgeheven hoofd kan hij straks Houten verlaten, want hij heeft een prima resultaat neergezet. Wij wensen Vladan dan ook heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière”.

Door: Ruben Driessen


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love