Feestelijke opening werkschuur

11 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Feestelijke opening werkschuur

Om inwoners van Houten met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheid te bieden werkervaring op te doen biedt Stichting Natuurlijke Recreatie dagbesteding aan in en rondom natuurgebied Nieuw Wulven. Het gebied wordt door Staatsbosbeheer beheerd.

Stichting Natuurlijke Recreatie heeft in Nieuw Wulven een onderkomen laten bouwen. Het gebouw is de thuisbasis voor deelnemers en hun begeleiders van waaruit de activiteiten starten. Het gebouw kan ook worden ingezet voor educatieve doeleinden. Organisaties als Natuur Ontdek Plek, Groene Maatjes, Natuur- en Milieu Educatie Houten, Milieuwerkgroep Houten, Natuur Educatie Buitenwijs en Groen Doet zullen ook gebruik gaan maken van de werkschuur.

Werkschuur Nieuw Wulven is een initiatief van Stichting Natuurlijke Recreatie. De stichting is als ondernemer geselecteerd om Nieuw Wulven een recreatieve impuls te geven. Mede dankzij subsidieverstrekker Leader Utrecht Oost, het Europese programma voor plattelandsontwikkeling in het oostelijk deel van de provincie Utrecht, heeft Stichting Natuurlijke Recreatie de werkschuur gerealiseerd.

Feestelijke opening

Op zaterdag 20 mei aanstaande zijn in en rondom het gebouw wat festiviteiten georganiseerd. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom op Het Bos 1 in Houten.

Staatsbosbeheer heeft een avontuurlijke kruip- en sluiproute aangelegd. Loopcentrum Houten heeft een trimparcours gemaakt. De Werkgroep Ringslangen en Natuur Ontdek Plek organiseren kinderactiviteiten en een quiz.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love