Activiteiten Markt 4 september 2021

19 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Activiteiten Markt 4 september...

Op zaterdag 4 september van 10:00 – 16:00 uur is alweer de 22ste editie van de Houtense Activiteitenmarkt. Wilt u ideeën opdoen voor een nieuwe activiteit, heeft u vragen aan een deelnemende organisatie of wilt u na de zomer als vrijwilliger aan de slag? De Activiteitenmarkt is hét evenement waar inwoners kunnen kennismaken met een divers aanbod aan Houtense organisaties. Andersom is de markt voor organisaties een uitstekende manier om zich aan het grote publiek te presenteren.

Veilige uitvoering
Ook dit jaar zal met de Veiligheidsregio en de Gemeente Houten uitvoerig gesproken worden. Met ook dit jaar geplande extra maatregelen en aanpassingen in de uitvoering van de Activiteitenmarkt, hebben we er vertrouwen in dat het evenement op 4 september op een veilige manier kan plaatsvinden.

De opzet en inrichting van de markt zal dus ook dit jaar anders zijn dan u wellicht van vorige edities gewend bent. De locatie – Het Rond – en de basis van de plaatsing van de kramen blijven hetzelfde, alleen zal alles veel ruimer opgezet worden. Op die manier is het voor deelnemers en bezoekers mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Om te veel drukte op één plaats te voorkomen, plaatsen we dit jaar helaas ook geen podium.

Ondanks alle aanpassingen is de Activiteitenmarkt zo ingericht dat toch de vertrouwde opzet beleefd wordt en het publiek zich kan laten verrassen door bestaand en nieuw Houtens aanbod. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Datzelfde verwachten wij van deelnemers en bezoekers.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love