Acties voor Leergeld Houten

16 oktober 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Acties voor Leergeld Houten

Afgelopen week hebben er 2 acties plaatsgevonden om geld in te zamelen voor Leergeld Houten. Een particuliere inzameling  in plaats van cadeaus en een auto was actie bij Vakgarage Voskuilen.

Een echtpaar, dat beiden 50 geworden was, vroeg aan hun gasten geen cadeaus maar een bijdrage voor Stichting Leergeld. Dit leverde ruim € 1200,- op. Hun motivatie was dat zij en hun kinderen het goed hebben en dat zij dat ieder kind gunnen. Stichting Leergeld is hier heel blij mee.

Zaterdag hield Vakgarage Voskuilen een auto was actie. De opbrengst van deze actie zorgt er voor dat kinderen die ingeschreven staan bij de Stichting Leergeld volgend jaar gratis kunnen meedoen aan het Fladderen. Naast het auto wassen was er ook een springkussen voor kinderen en werden heerlijke broodjes verkocht.

De totale opbrengst van deze dag zorgt er voor dat komend jaar weer veel kinderen kunnen deelnemen uit gezinnen waar ouder(s) het financieel lastig hebben. Stichting Leergeld helpt kinderen tot 18 jaar als er thuis te weinig geld is. Een laptop, schoolspullen, je verjaardag vieren, een fiets, sport, muziekles, dansen etc. Ouder(s) kunnen een aanvraag indienen www.leergeldhouten.nl/doe-een-aanvraag . Vervolgens wordt er contact met u opgenomen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love