Aan de Slinger is het Buiten Spelen nog niet verleerd!

6 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Aan de Slinger is...

Na een korte zomerstop geniet het publiek de komende weken weer volop van de mooiste voorstellingen en films in de buitenlucht. Op zaterdag 14 augustus 19.30 uur geven cabaretiers Glodi Lugungu en Lisa Ostermann een optreden op het fort Werk aan de Waalse Wetering in Tull en ‘t Waal.

Glodi Lugungu won de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd door cabaretwatchers in de Volkskrant gekozen tot comedytalent van 2020. Hij neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar de andere kant van het verhaal. Lisa Ostermann won in februari vorig jaar zowel de Jury-, de Publieks- als de Studentenjuryprijs op het Leids Cabaret Festival. De rest had het nakijken. Ze maakt spannend en geestig cabaret, krijgt iedereen moeiteloos mee en heeft een prachtige zangstem. Een dag later, op zondagmiddag 15 augustus, staat op Werk aan de Waalse Wetering de jeugdvoorstelling ‘André het Astronautje’, geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Laatste kaarten!

Joris Linssen en Caramba brengen op zaterdag 21 augustus het Plein van het Oude Dorp in zomerse sferen. Ze staan al twintig jaar bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje! Meer informatie en (laatste) tickets via www.aandeslinger.nl.

Buitenbioscoop
De komische avonturenfilm ‘The Peanut Butter Falcon’ met o.a. Shia LaBeouf en Dakota Johnson, draait vrijdag 13 augustus om 21.30 uur op het plein bij het theater. De film gaat over een jongen met het syndroom van Down die zijn droom wil verwezenlijken. Op 20 augustus draait het Franse ‘La bonne épouse’ in de Buitenbioscoop. Een kleurrijke komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche.

Ook het binnenprogramma van Aan de Slinger staat in de startblokken. Daniël Boissevain bijt op 26 augustus het spits af met het toneelstuk ‘De Schuldige’. De toneelbewerking van de prijswinnende film ‘Den Skyldige’ gaat over een politieagent die een vrouw te hulp schiet met alleen zijn telefoon als instrument. Bekijk het volledige theaterprogramma van september tot en met december 2021 met o.a. de première van de Houtense Jolien Kistemaker, Cor Bakker en Fay Claassen, BonteHond en Percossa via www.aandeslinger.nl. Alle programmering vindt coronaproof plaats.

 

Fotografen: Marc van Scherp en Brigitte Tops.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love