12 maart viert Grounded de Internationale vrouwendag op Fort Lunet!

9 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Grand Café Houten
  6. /
  7. 12 maart viert Grounded...

Iedere zaterdag bellen de Dj’s van het Enthousiasper radioprogramma met een lokale ondernemer tijdens hun item “Fietsen voor mijn Eten” en deze week spraken Jasper & Steffie met Svenja die op 12 maart de Internationale Vrouwendag viert bij het Grounded Fort.

Om de Internationale vrouwendag te vieren wil organisator Svenja dat mensen samenkomen om van elkaar te leren en te groeien door gesprekken te voeren over verschillende topics die belangrijk zijn voor alle genders. Zo gaan er gesprekken gevoerd worden aan de hand van onder andere onderwerpen zoals: Inclusie, kracht, privilege’s en vrouwen onderdrukking. Deze gesprekken worden gevoerd met de bezoekers terwijl er een ontspannen sfeer zal zijn waarbij gerust gefeest kan worden! Het event is toegankelijk voor iedereen die deze wereld een mooiere plek wil maken los van gender indentiteit of seksuele voorkeur. Cis gender mannen zijn dus ook gewoon welkom wil Svenja benadrukken.

De deuren zullen 12 maart openen om 12:00 uur waarbij vanaf 13:00 uur workshops gegeven worden, kringgesprekken en ook art tentoonstellingen vertoond worden. Daarnaast zal er ook een boek hoek zijn waar kennis over het onderwerp gedeeld kunnen worden. Ook een “awerness stand” waar iedereen de kans krijgt om te praten en om zijn of haar gevoelens te delen. De organisatie Flinta (Female, lesbias, intersex, non-binary, agender) zal een belangrijke plek in nemen tijdens dit event maar ook Christie de Vrij van Fietsen voor mijn Eten krijgt een plek tijdens het festival om te spreken over sterke vrouwen.

Genoeg te doen en te zien op 12 maart. Ga voor meer informatie naar de Facebookpagina van Grounded of luister het hele interview dat Svenja afgelopen zaterdag afgenomen heeft met de Dj’s van Omroep Houten terug via deze link:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love