1 april grap Enthousiasper zorgt voor rumoer binnen en buiten de omroep!

1 april 2023

 1. Home
 2. /
 3. Programma's
 4. /
 5. Enthousiasper
 6. /
 7. 1 april grap Enthousiasper...

Vandaag is het zaterdag 1 april. Ja je leest het goed, 1 april.

Gister rond 12:00 in de middag kwam het nieuws naar buiten dat het radioprogramma Enthousiasper vandaag zijn laatste uitzending voor Omroep Houten zou maken.

Het artikel waarin alle side-kicks en de Dj zelf aan het woord kwamen maar waarin weinig duidelijkheid over de ware toedracht naar voren kwam, werd goed gelezen. De ophef die hieruit ontstond was ook niet gering. Zonder (1 april) grappen te vertellen: Het bestuur heeft met de hoofdredacteur gebeld, er was reuring in de redactieraad en zelfs één van de side-kicks van Enthousiasper ging er met boter en suiker in. De hele dag heeft Enthousiasper Dj Jasper meerdere belletjes en appjes gehad van luisteraars en bekende van de show om opheldering over de keuze te krijgen maar ook van mensen die hun dank uit wilde spreken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.

Maar zoals Dj Jasper rond 12:10 in het wekelijkse weekend programma liet weten: “Wij stoppen niet direct dit weekend en maken het radioseizoen gewoon netjes volgens de planning af. Na dit seizoen komt er een einde aan acht jaar radio maar niet getreurd na dit radioseizoen zal Enthousiasper in de theaters te zien zijn” Aldus Jasper tijdens de radiouitzending van 1 april.

Enthousiasper stopt dus zeker met zijn programma maar dit zal pas aan het eind van het seizoen zijn en Dj Jasper is dus tot half juni nog iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 te beluisteren via HoutenFM waar hij tijdens zijn programma de lokale ondernemer spreekt, artiesten aan het woord laat die in het theater op komen treden en met zijn gevoel voor humor de hele studio op stelten zet.


1 april grap Enthousiasper zorgt voor rumoer binnen en buiten de omroep

1 april 2023

 1. Home
 2. /
 3. Programma's
 4. /
 5. Enthousiasper
 6. /
 7. 1 april grap Enthousiasper...

Vandaag is het zaterdag 1 april. Ja je leest het goed, 1 april.

Gister rond 12:00 in de middag kwam het nieuws naar buiten dat het radioprogramma Enthousiasper vandaag op zaterdag 1 april zijn laatste uitzending voor Omroep Houten zou maken. Het artikel waarin alle side-kicks en de Dj zelf aan het woord kwamen maar weinig duidelijkheid over de ware toedracht naar voren kwam, werd goed gelezen. Ook de ophef die hieruit ontstond was niet gering en dit zorgde voor veel bezorgde appjes en belletjes. Zonder (1 april) grappen te vertellen: Het bestuur heeft met de hoofdredacteur gebeld, er was reuring in de redactieraad en zelfs één van de side-kicks van Enthousiasper ging er met boter en suiker in. De hele dag heeft Enthousiasper Dj Jasper meerdere belletjes en appjes gehad om opheldering over zijn plotselinge keuze te krijgen maar ook zochten er luisteraars contact om hun dank uit te spreken voor de mooie tijd bij Omroep Houten.

Maar zoals hij vandaag rond 12:10 in het programma liet weten: “Wij stoppen niet direct dit weekend en maken het radioseizoen gewoon netjes volgens de planning af. Na dit seizoen komt er een einde aan acht jaar radio maar niet getreurd want na dit radioseizoen zal Enthousiasper in de theaters te zien zijn” Aldus Jasper tijdens de radiouitzending van 1 april.

Enthousiasper staat na dit radioseizoen als stand up comedian op de planken en dit is ook precies de reden dat er na acht jaar radio een einde komt aan het wekelijkse weekendprogramma bij Omroep Houten. “Nu ik een mooie dochter heb en de ambitie om grappen te vertellen op het podium werd het tijd om keuzes te maken en omdat ik de afgelopen jaren alles wat ik wilde bereikt heb bij Omroep Houten is de de tijd rijp om te stoppen. Bij alles wat je doet is er een tijd van komen en gaan waarbij de tijd voor mij om te gaan aan het eind van dit seizoen is gekomen” Verduidelijkt de Dj.

Enthousiasper stopt dus met het maken van zijn radioprogramma maar dit zal pas aan het eind van het seizoen zijn. Dj Jasper is dus gewoon met zijn side-kicks tot half juni iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 te beluisteren via HoutenFM waar hij tijdens zijn programma de lokale ondernemer spreekt, artiesten aan het woord laat die in het theater op komen treden en met zijn gevoel voor humor de hele studio op stelten zet.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love