Enthousiasper stopt! Aankomende zaterdag is de laatste uitzending!

31 maart 2023

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Enthousiasper stopt! Aankomende zaterdag...

Gister bereikte ons het nieuws dat het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper aankomend weekend voor het laatst uitgezonden zal worden. De radioredactie zocht uit wat hiervoor de reden is geweest en sprak alle betrokkenen van het zaterdagmiddag radioprogramma.

Het nieuws dat aankomend weekend de laatste uitzending van dit programma gaat worden kwam voor meerdere mensen als donderslag bij heldere hemel. De vaste side-kicks Jos de Hardloopboss en Steffie van Lamoen hebben dit nieuws geen moment aan zien komen. “Het was al wel even bekend dat Jasper na dit seizoen zou stoppen met het programma maar dat aankomend weekend de laatste uitzending zou zijn is ook voor mij een shock” aldus de teleurgestelde Steffie. Jos de Hardloopboss voegt hieraan toe: “Ik kan het eigenlijk nog niet helemaal geloven en heb nog niet met Jasper gesproken over deze keuze. Ik hoop gewoon niet dat hij dit besluit overhaast genomen heeft.”

Wat de reden ook mag zijn het is duidelijk dat deze keuze niet uitgebreid besproken is met de side-kicks van de show. Na enig doorvragen blijkt dat dit nieuws over het vroegtijdig stoppen ook voor de side-kicks Erwin en Thom als verrassing komt. “Jasper staat natuurlijk bekend om zijn uitgesproken mening die hem soms wel eens in de problemen brengt bij beleidsbepalers maar wat er nu voorgevallen is waardoor hij deze keuze maakt moet ik nog aan hem vragen” lieten Erwin en Thom samen weten. Ze zijn nog niet voornemens om morgen naar de studio te komen maar hebben wel laten weten dat hier nog niet het laatste over gezegd is.”

Dj Jasper wilde na lang aandringen kort reageren op de ontstane situatie: “Er is een en ander gebeurd waar ik nu niet te diep op in wil gaan, voor het volledige verhaal adviseer ik je om morgen tussen 12:00 en 14:00 te luisteren naar de uitzending van Enthousiasper”

De afgelopen 8 jaar is Enthousiasper één van de vaste Dj’s bij Omroep Houten waarbij hij iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 de lunchshow op de zaterdag verzorgt. Iedere week spreekt hij samen met zijn vaste side-kicks artiesten die aankomende tijd op komen treden bij het Theater Aan de Slinger, spreekt hij lokale ondernemers en lokale organisaties over hun werk in de gemeente Houten. Verder heeft hij iedere week aandacht voor nieuwe muziek en speelt middels een leuke quiz in op de actualiteit.

Wordt zeker vervolgd.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love