Wilma en Sophie bijten spits af in “Jouw hobby, mijn hobby”

4 oktober 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Wilma en Sophie bijten...

Jouw Hobby Mijn Hobby is vanaf vandaag wekelijks te zien bij Omroep Houten. In dit programma zien we elke week twee Houtenaren die elkaar ontmoeten en een keer meelopen bij elkaars hobby.
Wilma en Sophie bijten het spits af in deel 1 van de serie. Wilma is vrijwilliger bij Omroep Houten en presenteert het programma Cultuur de la Creme op HoutenFM. Sophie kijkt mee in de studio en leert wat er allemaal komt kijken bij het maken van een radio uitzending. Wilma gaat op haar beurt mee met Sophie die 5 uur per week danst bij SHINE Houten. In de ruimte van SHINE moet Wilma flink haar best doen om de danspassen, die Sophie en haar vriendinnen al kennen, ook te leren.
Het Jongerenpanel organiseert elk jaar een project waarbij verschillende generaties met elkaar in contact komen. Vorig jaar was er een debat tussen hangjongeren en buurtbewoners. Dit jaar is gekozen voor een ontmoeting tussen hele diverse Houtenaren met hele diverse hobby’s. Door de samenwerking met Omroep Houten kan iedereen uit Houten mee genieten van deze ontmoetingen.
Via Omroep Houten en de Facebook van het Jongerenpanel kunt u op de hoogte blijven van dit project en de afleveringen zien.

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love