Wethouder Jan Overweg zet tijdens de dag van de vrijwilliger Kees Visser in het zonnetje

8 december 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Wethouder Jan Overweg zet...

Jaarlijks toont gemeente Houten tijdens de Nationale Vrijwilligersdag haar betrokkenheid bij de vele vrijwilligers die de gemeente kent. Dit jaar brengt wethouder Jan Overweg (Jeugd, Gezondheid, Zorg en Welzijn) een bloemetje bij Kees Visser, een vrijwilliger van Stichting Kamers met Aandacht. Met dit bloemetje bedankt gemeente Houten symbolisch alle andere vrijwilligers in Houten voor hun onbaatzuchtige inzet voor anderen.

Een kamer met aandacht voor kwetsbare jongerenKees Visser biedt als vrijwilliger van Stichting Kamers met Aandacht een kamer aan een jongere die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen. Het gaat om jongeren die eerder in een woongroep of pleeggezin woonden en vaak zelf een klein
netwerk hebben.

Dankzij vrijwilligers zoals Kees kunnen jongeren wel zelfstandig wonen en zich verder ontwikkelen naar een stabiel volwassen leven. En mocht het nodig zijn, dan kunnen ze terecht bij de vrijwilliger voor een praatje of praktische hulp. Ondertussen blijft de jongere ambulante begeleiding krijgen van zijn/haar vaste jeugdhulpverlener. Zo maakt de jongere een zachtere landing in het volwassen leven.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love