Wederom vertraging besluitvorming rondom Houten Hub

20 februari 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Dossier Houten Hub
  6. /
  7. Wederom vertraging besluitvorming rondom...

De besluitvorming rondom rondom het tijdelijk huisvesten Houtense woningzoekenden, asielzoekers en maatschappelijke organisaties is wederom uitgesteld. Begin december 2023 liet het college van burgemeester en wethouders weten pas op de plaats te maken met het plan voor het tijdelijk huisvesten van Houtense woningzoekenden, asielzoekers en maatschappelijke organisaties in een weiland in Houten-Oost.

Omdat het al enige tijd stil is rondom dit onderwerp, gaf de gemeente recent een update. Het college had toegezegd een brief aan de raad te sturen over de verkennende participatie en het vervolg. De oorspronkelijke planning was dit medio februari te doen. Het vertrek van de wethouder, het inwerken van de nieuwe verantwoordelijk wethouder Daan Vermeulen en de aangenomen spreidingswet maakt dat dit -volgens de gemeente- niet haalbaar is. De gemeente laat weten dat het college ernaar streeft in de loop van maart de brief over het vervolg aan de raad te kunnen sturen.

Op de hoogte blijven?
Een ieder die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen over dit planconcept kan zich abonneren op de digitale nieuwsbrief ‘tijdelijke bouw Houten-Oost’ via Abonneren nieuwsbrief tijdelijke bouw in Houten-Oost | Gemeente Houten


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love