Warme Kerstmarkt bij De KrachtFabriek

23 december 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Warme Kerstmarkt bij De...

Afgelopen woensdag 21 december was het schoolplein van De KrachtFabriek en het Wereldhuis omgetoverd tot een heuse kerstmarkt. Het was warm, gezellig, mooie live muziek en er wordt gezongen door het koor Zingen & Zo o.l.v. van Jan van Wieringen. Mooi om te zien hoe iedereen al in kerststemming kwam.

De kerstmarkt was goed bezocht en er was dan ook veel te zien en te beleven. Er waren mooie duurzame en unieke producten van de makers van De Krachtfabriek, maar er waren ook mooie zelfgemaakte producten van kunstenaars uit het Kunsthuis Houten en kerststukjes van deelnemers van Uitwerking (Uitwerking biedt ondersteuning voor kwetsbare mensen die weer actief in het leven willen staan).

Verder waren er kersthartjes en andere koekjes te koop voor het ondersteunen van goede doelen in Oekraïne en werd er nog geld ingezameld met de verkoop van warme chocomelk voor de Voedselbank in Houten. Allemaal mooie initiatieven en geweldig om te zien hoe dit dan samen komt op zo’n mooi evenement.

We danken iedereen die is geweest en in het bijzonder alle mensen die hebben meegeholpen om deze kerstmarkt tot een succes te maken.
Volgend jaar hopen we weer terug te komen, want wat ons betreft is er een traditie geboren deze kerst.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love