Voedselbank Houten naar de Grund

6 april 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Voedselbank Houten naar de...

Omdat de oude locatie aan de Papiermolen door de enorme groei te klein werd, is Voedselbank Houten verhuisd naar de oude wijkpost de Grund. Op 5 april werd de nieuwe locatie feestelijk geopend door Theo Jongerius en kleinkinderen Sanne en Tommy. Jongerius levert al jaren lang wekelijks een groot deel van de benodigde verse groeten uit zijn eigen moestuin.

Bestuursvoorzitter Ben de Jong: “We zijn met deze locatie letterlijk en figuurlijk meer in het zicht gekomen van de Houtense samenleving. Dat merken we door het beschikbaar stellen van voedsel en het organiseren van financiële acties door allerlei organisaties. Eigenlijk zijn wij een bank die zichzelf overbodig zou moeten maken. Dat zit er voorlopig niet in. Wij hebben dus uw steun van alle kanten nodig. Financieel, in diensten en natuurlijk ook in voedsel.”
Bouwbedrijf van Dort heeft de verbouwing van de oude wijkpost de Grund met zijn mensen geheel vrijwillig uitgevoerd. Ook heeft van Dort onderaannemers en leveranciers gemobiliseerd om mee te helpen en bij te dragen. Uitvoerder Luuk kreeg de onderscheiding “supervrijwilliger van de voedselbank van Houten”.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love