Vlinderloop 9 Oktober

4 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Vlinderloop 9...

Dat Covid-19 veel sporters parten speelde de afgelopen maanden is geen nieuws. Dat de Run2Day Vlinderloop na maanden niet te zijn gelopen doorgaat deze maand, wel. Zaterdag 9 oktober a.s. beginnen de hardlopers als het startschot klinkt hun prestatieloop, die voert over routes van respectievelijk ruim 5, 11, 15 en 21 kilometer.

Wie voor de langste afstand kiest krijgt hiervoor een tijdslimiet van twee uur en een kwartier. Loopgroep Houten heeft de organisatie in handen voor dit evenement. Er is gekozen voor een parcours dat deels door het buitengebied van Houten leidt. De hardlooproute is duidelijk bewegwijzerd, maar niet afgezet. Vrijwilligers van de organisatie staan opgesteld om de loop in goede banen te leiden.          Het startschot zal worden gelost om 11.30 uur bij sportcomplex De Wetering. De toiletten, kleedkamers en douches van het sportcomplex zijn beschikbaar voor de deelnemers. Er is voorzien in een waterpost langs de route en er is EHBO aanwezig.

Toegang tot de kantine van het sportcomplex zal waarschijnlijk alleen op vertoon van een geldige coronapas mogelijk zijn.

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love