Vechtpartij bij wedstrijd Delta Sports tegen Odin

7 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Ultra Weekend
  6. /
  7. Vechtpartij bij wedstrijd Delta...

De vechtpartij vond plaats bij de wedstrijd Odin 4 tegen Delta Sports 7. Aanleiding was een beslissing van de leider van Delta Sports, die als grensrechter fungeerde. Een speler van Odin bedreigde de man; hij zei dat hij hem neer zou steken. Elders op het veld raakten vervolgens spelers slaags, waarbij een voetballer van Delta Sports tegen zijn hoofd werd geslagen en neer ging.

De scheidsrechter staakte de wedstrijd, maar de vechtpartij was daarmee niet voorbij. Spelers van Odin achtervolgden hun tegenstanders tot in de kleedkamer en een speler van Delta Sports kreeg een kopstoot. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht; ze hadden allebei een hersenschudding. Ze konden na behandeling zaterdagavond weer naar huis.

De voorzitter van Odin heeft zijn collega van Delta Sports uit Houten zijn excuses aangeboden voor het incident. Delta Sports liet weten aangifte te gaan doen. Voorzitter Miranda de Beer noemt het ongehoord wat er gisteren is gebeurd op Sportpark Maarschalkerweerd.

 

 

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love