Valentijnstaart CDA voor vluchtelingenwerk

14 februari 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Valentijnstaart CDA voor vluchtelingenwerk

Marion Groenewegen en Yussif Mahdavi werden verrast met Valentijnstaart.
Evenals eerdere jaren werden inwoners van Houten als blijk van waardering voor hun inzet voor de gemeenschap verrast met een taart op Valentijnsdag door raadsleden van het CDA.

In Markant ontvingen de coördinator maatschappelijke begeleiding vluchtelingen en één van haar pupillen een taart uit handen van Jan de Jong raadslid in Houten.
Marion Groenewegen ontving de taart voor het goede werk dat zij en haar team van vooral vrijwilligers voor de vluchtelingen in Houten doen. Eigenlijk hadden Marion en haar team Yussif Mahdavi genomineerd bij wethouder van Dalen voor deze blijk van waardering, een nominatie die werd gehonoreerd door het CDA. Hij is een snelle leerling, die nu ook andere vluchtelingen helpt bij het inburgeren in Houten. Hij helpt met verhuizen, inrichten, gaten boren, lampen ophangen en andere klussen. Dit was dus de reden dat Marion en een aantal vrijwilligers aanwezig waren in Markant. Zij hadden Yussif en zijn vrouw en dochter met een smoes naar Markant laten komen. Groot was dus de verrassing dat Jan de Jong eerst Marion Gronewegen en haar team toesprak en zijn waardering uitte voor hun mooie werk en haar een taart overhandigde.
Hierna ontving ook Yussif Mahdavi als blijk van waardering een taart. Yussif vertelde dat hij het goed naar zijn zin heeft in Nederland zeker nu zijn vrouw en dochtertje bij hem zijn komen wonen. In Afghanistan was hij schaapsherder, maar hier in Nederland zijn wel schapen, maar geen herders. Vroeger is hij nooit op school geweest, maar hier in Nederland heeft hij al 4 examens gedaan en is hij een goede leerling gebleken.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love