Urban Golf voor het goede doel

9 juli 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Urban Golf voor het...

Op zaterdagmiddag 10 juli 2021 organiseert de Lionsclub Houten een zogenaamd Urban Golf event op de Vijfwal (zuid west) in Houten. Elf flights van 3 personen zullen met speciale soft golfballen over negen holes strijden voor de eer.

Alle teams starten tegelijk (gunshot) en twee golfkarren van duurzaam vervoer Houten zullen zorgen voor het vervoer van de teams van hole 9 naar hole 1 over het fietspad . Er is geen GVB vereist. De aanvang is om 13:30. We verzamelen ons voor aanvang in Cultureel Centrum Schoneveld.

Er zijn nog enige flights van 3 personen beschikbaar voor 300,- euro. Er kan ook individueel worden aangemeld. Elke deelnemer betaalt 100 euro. De opbrengst is bestemd ter aanvulling van de kas van de Stichting Lionsclub Houten waaruit jaarlijks uiteenlopende kleine en grote goede doelen worden ondersteund, zoals bijvoorbeeld de Voedselbank, de Droom van Schalkwijk en het gezinshuis De Grote Geer. Na afloop is de prijsuitreiking met hapje en een drankje voor de deelnemers in Cultureel Centrum Schoneveld.

Aanmelden kan nog via slagomhouten@outlook.com.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love