DPC brengt muziek en dans spektakel “Moving Sounds 2024”

16 maart 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. DPC brengt muziek en...

Op 23 maart presenteert Dutch Percussion Community (DPC) een gevarieerd en verrassend concert waarbij slagwerk, zang en dans centraal staan. Het wordt een échte Houtense cultuurproductie, waaraan naast DPC ook Theaterkoor Houten en Stardance Studio’s Houten meewerken.

Op het programma staan naast eigen optredens van het koor en de dansgroepen, bekende titels als ‘Iedereen is van de Wereld’, ‘El Caribe’ en ‘All Night Long’.
Speciaal voor dit project schreef Frank Wardenier ‘A Poem for I’ met AI techniek. Martijn Oostra componeerde ‘Moving Sounds’ waarvoor Stardance een choreografie schreef. De DPC slagwerkgroep bestaat voor dit project uit 20 amateur slagwerkers (velen afkomstig uit Houten) en een bassist. De groep staat onder muzikale leiding van Marcus Wiebenga. Het Theaterkoor staat onder leiding van Jenny van Huissteden. Stardance zal meerdere dansonderdelen invullen met als artistiek leidster Christel van der Gun.

Het concert vindt plaats op 23 maart aanstaande in Theater aan de Slinger, om 14.30 uur en om 19.30uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl en ook verkrijgbaar (voor zover nog beschikbaar) op de dag zelf aan de kassa van het theater. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds van de gemeente Houten, Firma PalmSens BV, Firma De Rooy Transport- Logistiek en Theater aan de Slinger.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

21:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love