Tweede streekmarkt zonovergoten

26 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Tweede streekmarkt zonovergoten

Wie zondagmiddag van het heerlijke weer wilde genieten in een sfeer die zomers aandoet kon zich mengen onder de menigte die duidelijk de anderhalvemetersamenleving de rug heeft toegekeerd. De terrassen aan het Plein in het Oude Dorp zijn weer in trek.

Nog voor de klanken van een accordeon doordringen kan al worden gesproken van een geslaagde streekmarkt. De tweede en zeker niet de laatste. De verwachting is dat in de loop van december flink uitgepakt kan worden, met een evenement in kerstsfeer.

Vanwege het succes van de eerste streekmarkt een maand geleden, kon voor deze editie een keur aan lokale ondernemers toegevoegd worden. Lokale producten zijn in trek bij bezoekers en in de regio blijkt veel voorhanden. De mening van bezoekers en ondernemers: de streekmarkt is een bezoek zeker waard.

Dat de  maanden oktober en november worden overgeslagen is te overzien, maar gelukkig kan worden uitgekeken naar een eindejaarsmarkt. Met misschien een ruim aanbod aan cadeautjes voor onder de kerstboom, een metershoge versierde kerstboom en opnieuw kunstsneeuw. Enkele dagen voor de streekmarkt werd een kerstcommercial van ‘s lands grootse grootgrutter opgenomen in het oude dorp, waarvoor sneeuw de absolute sfeermaker was. Nu was de zon een factor die publiek naar het Plein trok. De opzwepende tonen van de accordeonist overstemde met moeite het geroezemoes, maar de muzikant kon zich evengoed verheugen in een enthousiast publiek. Het bleef nog lang gezellig op het Plein.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love