Tuin de Pullenhof zet de bloemetjes buiten

28 februari 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Tuin de Pullenhof zet...

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper aan de hand van een regionaal nieuwsbericht met iemand uit de gemeente om het verhaal achter dit nieuwsbericht te krijgen.

Deze week bellen de DJ’s met Angele Frankena van Tuin de Pullenhof om te kletsen over de tuin in Schalkwijk, de geschiedenis en het unieke karakter van de tuin.

Daarnaast bieden Angele en haar man, die als nieuwe eigenaars het beheer over de tuin hebben, op gezette tijden rondleidingen door deze mooi vormgegeven tuin aan geïnteresseerden aan. Afgelopen week is er met deze rondleidingen gestart en ondanks dat dit in eerste instantie alleen in februari mogelijk zou zijn, bieden de eigenaren van Tuin de Pullenhof deze week alle luisteraars van Houten FM een extra kans.

Mochten er geïnteresseerden zijn om de tuin te bezoeken en tijdens de rondleiding te genieten van alle mooie bloemen en planten die op dit moment uitkomen dan kunnen die een afspraak maken via het telefoonnummer 06 25450885.

De rondleidingen worden gegeven binnen de mogelijkheden van de huidige coronamaatregelen.

Luister hier het gehele interview terug dat de Dj’s van Enthousiasper hadden met eigenaresse Angele Frankena van Tuin de Pullenhof.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love