Tour ‘Durf te dromen’

7 juli 2012

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Tour ‘Durf te...

De Tour de Schalkwijk is een /wielerspektakel voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Van Zondag 8 tot en met zondag 15 juli 2012 wordt er dagelijks gefietst: 2 tijdritten, 5 etappes en 1 ploegentijdrit. Naast deze fysieke inspanning is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Romario Riethof ging op zoek naar mooie verhalen over de Tour de Schalkwijk. Na enig zoekwerk kwam hij in contact met Henk van Gestel, de speaker van de Tour. Daar kwam een mooi verhaal uit. In deze korte docu Tour de Schalkwijk ‘Durf te dromen’ zijn onder andere Lenneke ten Böhmer, Siem en Steffe Kuijer, Henk van Gestel en deelnemers van Tour de Schalkwijk te zien.

Met dank aan: Radio M UtrechtYoutubeKees van GestelVoor meer info kijk op:www.tourdeschalkwijk.nlwww.40jaartourdeschalkwijk.nl/Regie, camera en montage: Romario Riethof
Deze docu is mogelijk gemaakt door RR Producties.De Tour de Schalkwijk is een /wielerspektakel voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Van Zondag 8 tot en met zondag 15 juli 2012 wordt er dagelijks gefietst: 2 tijdritten, 5 etappes en 1 ploegentijdrit. Naast deze fysieke inspanning is er ook voldoende tijd voor ontspanning.
Romario Riethof ging op zoek naar mooie verhalen over de Tour de Schalkwijk. Na enig zoekwerk kwam hij in contact met Henk van Gestel, de speaker van de Tour. Daar kwam een mooi verhaal uit. In deze korte docu Tour de Schalkwijk ‘Durf te dromen’ zijn onder andere Lenneke ten B

Romario Riethof ging op zoek naar mooie verhalen over de Tour de Schalkwijk. Na enig zoekwerk kwam hij in contact met Henk van Gestel, de speaker van de Tour. Daar kwam een mooi verhaal uit.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love