Tour de Schalkwijk in volle gang

13 juli 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Tour de Schalkwijk in...

De 52ste editie van de Tour de Schalkwijk is inmiddels al een aantal dagen van start. Al wekenlang zijn vrijwilligers bezig om de Tour in goede banen te leiden.

Zaterdag 9 juli werd de Tourweek afgetrapt met een spetterende ‘Happy New Tour Party’ met als artiest Zanger Kafke. Zondag stonden de rennertjes aan de startstreep voor de tijdritten, Thom de Kruijf won deze met een tijd van 2:54.

Voor de start van Maandag

Maandag reden de rennertjes de eerste etappe van 12,9 kilometer en Thom de Kruijf, Luuk van Oort en Jop de Leeuw kwamen met z’n drieën als eerste over de streep. ‘s Middags was de eerste activiteit, de rennertjes gingen zwemmen bij de Zwoer in Driebergen-Rijsenburg waarna ze gingen eten bij de sponsor.

Spelletjes avond bij de boer

Gisteren, Dinsdag, stond een etappe van 17,1 kilometer op het programma en Thom de Kruijf wist weer als eerste de finish te bereiken. De rennertjes gingen slapen bij de boer en hadden ’s avonds een bonte avond. Thom de Kruijf heeft tot nu toe de gele trui om zijn schouders kunnen behouden, en wie weet staat hij zondag ook nog op het podium van de Brink tijdens het Defilé.

Wil je meer foto’s zien van de etappe van Dinsdag?
TdS Dinsdag 12 juli

Woensdagavond staat de puntenkoers op het programma. Komende dagen staan er nog een aantal etappes en een tijdrit op het programma. Daarnaast hebben de rennertjes leuke middagactiviteiten zoals spelletjesmiddag bij de Lek, vossenjacht in Houten en polderen. We hopen u een keer aan de start te zien!

Kijk voor alle informatie op Tour de Schalkwijk


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love