Theaterprogramma Aan de Slinger tot en met december bekend

12 juni 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Theaterprogramma Aan de Slinger...

De deuren van Aan de Slinger zijn weer geopend, hoera! Er is opeens weer heel veel heerlijke reuring, met films en voorstellingen in het theater en straks buiten met het zomerprogramma Buiten Spelen. Maar er is nog meer goed nieuws te melden: het programma van september tot en met december 2021 is rond en de data voor de start van de kaartverkoop zijn bekend.

Een greep uit het programma van het nieuwe theaterseizoen

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Jolien Kistemaker, Rapalje en Stef Bos. Liever een avondje lachen? Dat kan met de cabaretvoorstellingen van Marc-Marie Huijbregts, Anne Neuteboom, Veldhuis & Kemper en Richard Groenendijk. Ook aan de kleintjes is gedacht met jeugdvoorstellingen van Meneer Monster, BonteHond en Het Laagland. Daarnaast  vertonen o.a. Diederik van Vleuten, Conny Janssen Danst en de mannen van Släpstick hun kunsten op het podium van Aan de Slinger. Het volledige programma staat online en is nu in te zien via www.aandeslinger.nl.

Start kaartverkoop sep-dec 2021

De kaartverkoop start op dinsdag 22 juni om 09.00 uur met de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Theatervrienden van Aan de Slinger. De Vrije verkoop voor iedereen start op donderdag 24 juni om 09.00 uur. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl of de telefonische kassa (030 – 63 51 024), per e-mail (info@aandeslinger.nl) of het bestelformulier (geen mogelijkheid tot plaatskeuze). Het bestelformulier is vanaf 16 juni te downloaden op de website of af te halen in de foyer op werkdagen vanaf 09.00 uur.

Nu te zien in het theater

De komende weken is er ook nog genoeg moois te zien in Aan de Slinger: zoals cabaretiers Klaas Prins met Exodus en Marcel Harteveld met zijn eerste solovoorstelling Weet ik veel. Daarnaast staan de muzikale voorstellingen van Ricky Koole, Sjors van der Panne en Marc Meets Playground met Eric Vloeimans, Ineke Vandoorn en Marc van Vugt op het programma. Ook het filmtheater draait weer op volle toeren en vertoont de films The Singing Club, met op 18 juni cabaretier Vincent Bijlo als speciale filminleider, het waargebeurde verhaal Ballon en de Noorse titel Hope. Er is beperkt plek vanwege de coronarichtlijnen, bestel snel via www.aandeslinger.nl.

Foto van: Imke Panhuijzen


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love