Test jouw algemene kennis tijdens de Captains Table pub quiz in theater Aan de Slinger

5 oktober 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Test jouw algemene kennis...

Zaterdag 8 oktober staat de grote pub quiz van het collectief Captains Table op de agenda. Na het grote succes van april 2022 staat nu de najaar quiz op de planning in de JTS zaal van het Theater Aan de Slinger.

Captain’s Table is een quizcollectief van drie vrienden die al meer dan 15 jaar verschillende pub quizzen maken, organiseren en geregeld ook zelf presenteren. Al die jaren werken de drie vrienden met een beproefd concept van 40 vragen. Verschillende onderwerpen komen aan bod waarbij er vragen worden gesteld over zaken zoals: politiek, geschiedenis, media, sport, kunst, mode etc. Deze vragen worden tijdens de quiz ondersteund met beeld – en geluidsmateriaal maar ook door diverse graphics.

De quiz is verdeeld over drie ronden en tussen de rondes wordt het ‘Petje op – Petje af’ spel gespeeld waarbij er een prijs beschikbaar is gemaakt voor de beste individuele deelnemer. Daarnaast zal door de organisatoren tussen de drie rondes door steeds een update worden gegeven van de tussenstand. Het kan er fanatiek aan toe gaan maar volgens organisator Peter Jongerius is het vooral een gezellig avondje uit waar je ook leuke nieuwe contacten kunt opdoen.

De deelnemende teams mogen maximaal uit vijf deelnemers bestaan waarbij het volgens Peter de kunst is om de teams qua samenstelling zo allround mogelijk te maken qua leeftijd, m/v verdeling, interesses en of specialisaties. De aanvang van de quiz is om 20:30 en inschrijving met teamnaam zal terplekke gebeuren in de JTS zaal in het theater Aan de Slinger


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love