Technische vakmensen Woonin nu ook in Houten

23 augustus 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Technische vakmensen Woonin nu...

Woonin is op 1 januari 2023 ontstaan uit woningcorporaties Mitros en Viveste. Sinds de fusie is Woonin bezig de werkwijzen van de twee voormalige organisaties samen te voegen. Daarom gaan de technische vakmensen van de afdeling Huurderonderhoud nu niet alleen aan de slag voor huurders in Utrecht en Nieuwegein maar ook in Houten en Wijk bij Duurstede.

Dat betekent dat huurders in Houten met vaste vakmensen van Woonin te maken krijgen. Deze komen in plaats van de bedrijven die werden ingehuurd voor onderhoud. Woonin zet technische vakmensen in bij verschillende werkzaamheden in en rond hun huurwoningen, volgens het OnderhoudsABC. Dit past volgens Woonin goed bij de wens om makkelijk en goed bereikbaar te zijn voor haar huurders.

Woonin geeft aan dat het voor huurders vertrouwd voelt om eigen Woonin-medewerkers over de vloer te krijgen, die ze duidelijk kunnen herkennen aan de bedrijfsbus en kleding met logo. Ook kunnen huurders afspraken sneller en gemakkelijker inplannen via het eigen klantportaal.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love