kringloopwinkel opent 4 oktober

23 augustus 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. kringloopwinkel opent 4 oktober

Met inmiddels tientallen kringloopwinkels is Stichting Woord en Daad goed vertegenwoordigd in Nederland. De stichting wil door de verkoop van gebruikte spullen een bijdrage leveren aan het hergebruik van goederen. De opbrengsten van de kringloopwinkels komen ten goede aan projecten die door de stichting worden ondersteund.

Dit gebeurt met “Bijbels perspectief aan blijvende verandering voor mensen in armoede” zoals de website vermeld. Woord en Daad is inmiddels ruim 50 jaar actief en heeft projecten in tientallen landen op meerdere continenten. 

In het pand waar eerder een dierenwinkel was gevestigd, zullen de deuren van de dertigste winkel worden geopend voor het winkelend publiek. Behalve de te openen winkel in Houten zijn er nog meer locaties in ontwikkeling. De vestiging in Houten is de vierde kringloopwinkel van de organisatie in onze provincie naast Soest, Veenendaal en Zeist. 

Op zaterdag 2 en 9 september kunnen er op de locatie aan De Raat 2 spullen ingeleverd worden. De opening van de winkel volgt op woensdag 4 oktober.

 Vrijwel alle tweedehands spullen die heel en compleet zijn kunnen worden ingeleverd. Voor erg zware meubels als driezitsbanken, grote kasten, slaapkamer meubilair en met plavuizen ingelegde tafels is (nog) geen belangstelling in de nieuwe winkel. In overleg kunnen spullen misschien worden opgehaald.  

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love