SupporterPlan Omroep Houten Van Start met Autobedrijf De Rooy

24 mei 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. SupporterPlan Omroep Houten Van...

Autobedrijf De Rooy uit ‘t Goy is de eerste betalende supporter van Omroep Houten. We spraken algemeen directeur Peter de Rooy over zijn beweegredenen en legde de ondertekening van de eerste Supporter Overeenkomst vast.

Omroep Houten en Houten FM hebben natuurlijk al veel supporters. Allereerst de honderden mensen die regelmatig naar onze programma’s luisteren en onze tientallen makers die de programma’s en Houtense Verhalen doorvertellen.

Daarnaast zijn er bedrijven – zoals Rovitech en Van der Valk – die ons dagelijks ondersteunen bij het onderhouden van een goede zendinstallatie, zodat bijvoorbeeld iedere Houtenaar Houten FM op de rondweg kan beluisteren via 107.3.

Bij iedere lokale publieke omroep – dus ook bij Omroep Houten – is er een soort Raad van Toezicht die het PBO heet en die uit Houtense burgers bestaat uit verschillende stromingen. Zoals: de culturele sector, de politiek, ondernemers en winkeliers, natuurliefhebbers, de welzijnssector en kerkbezoekers.

Met het SupporterPlan willen we het draagvlak van onze omroep nog groter maken en uitbreiden naar ondernemers, winkeliers en organisaties uit Houten. Tegelijkertijd hopen we dat lokale bedrijven het belang zien van het ondersteunen van een lokale publieke omroep en zich graag willen profileren met deze manier van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Wie meedoet aan het SupporterPlan is tien keer per week te beluisteren via HoutenFM en 24 uur per dag te bekijken via omroephouten.nl. Met elkaar – makers, supporters en luisteraars/bezoekers – bouwen we een kasteel van verhalen waar alle Houtenaren in kunnen wonen.

Als u ook Supporter wil worden van Omroep Houten kunt u een mail sturen naar supporter@omroephouten.nl of info@arthurvierboom.nl.

Voor een voorbeeld van een promercial / commercial – zoals die te horen is op Houten FM – kunt u het audiobestand beluisteren. Hij is speciaal voor Autobedrijf De Rooy gemaakt door Jens de Langer (m.m.v Rene Spelt).

[mh_media type=video]

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love