Super Sunday bij HC Houten; Heren 1 naar de play-offs!

22 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Super Sunday bij HC...

Het was afgelopen zondag ‘Super Sunday’ bij HC Houten. Zowel dames 1 als heren 1 moesten het opnemen tegen USHC, waar Heren 1 nog punten nodig had om de play-offs te bereiken. Dat lukte! Heren 1 speelde met 0-0 gelijk en dat was voldoende om toe te dringen tot de play-offs. 

De dames wonnen met 2-1 bij USHC 1. Met twee strafcorners beslisten de dames de wedstrijd, terwijl de keeper van USHC een grote rol speelde bij het tegenhouden van de kansen die HC Houten Dames 1 kreeg. Na deze wedstrijd raceten de dames terug naar de club om naar de Heren te kijken. Vervolgens was het tijd voor de huldiging van Dames 1. Volgens trainster Anita Beecheno was dat een groot succes: ‘Er werd een podium opgebouwd op het veld en er stond een erehaag van jonge speelsters met ballonnen in de vorm van hartjes. Zo konden de dames juichend het podium opspringen.’

Ook Burgemeester Gilbert Isabella was aanwezig op sportpark de Meerpaal. Hij had bloemen, prachtige woorden en medailles voor het kampioensteam. Daarna bleef het nog lang onrustig in de kantine waar een Mystery Guest het feest op zijn kop heeft gezet.  Luister hieronder naar het interview met trainster Anita Beecheno (D1) over de huldiging en afgelopen seizoen:

Door: Ruben Driessen


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love