Struinen in Tuinen

29 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Struinen in Tuinen

Struinen in de tuinen van Houten tovert tuinen om tot openluchtpodia. Zondagmiddag 5 september in alle wijken van de gemeente Houten.

Een veelzijdige verzameling aan buitenpodia met muziek-, theater- en cabaretoptredens vormt het prachtige programma van Struinen in de Tuinen 2021. We slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren buitenruimtes om tot podia, geheel coronaproof.  Aanmelden als act of locatie kan nu via www.struinenindetuinen.nl

Struinen in de Tuinen lijkt veel op Gluren bij de Buren. We wisselen dit jaar de huiskamers in voor de vele mooie tuinen die Houten rijk is. In iedere deelnemende tuin vinden drie optredens van elk dertig minuten plaats, alle optredens met gratis entree. Veilig struinen in de frisse lucht kan tussen 12.00 en 17.00 uur.

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen. En de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live optredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een podium. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes, naar poëtische scènes of levendige theaterspektakels. Oftewel: Struinen in de Tuinen is de perfecte afsluiter van het zomerprogramma Buiten Spelen van Aan de Slinger.

Aanmelden als act of locatie is mogelijk tot en met zondag 1 augustus 2021 via www.struinenindetuinen.nl

Foto: Maarten J. Eykman

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love