Steunmaatregelen TONK 2 en TOZO 5 beschikbaar

6 juli 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Steunmaatregelen TONK 2 en...

De economie veert weer op nu de coronacijfers dalen, maar veel mensen ondervinden nog de financiële gevolgen van de coronacrisis. De overheid riep diverse steunmaatregelen in het leven, waaronder TOZO (Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandig Ondernemers) en TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten). Vanaf 1 juli kunnen inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein bij WIL een aanvraag indienen voor TONK 2 en TOZO 5.

Wat is de TONK?
Is uw inkomen door corona erg gedaald en kunt u uw woonkosten niet meer betalen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). Gemeenten mogen zelf de TONK-regeling invullen. WIL voert de TONK-regeling uit in opdracht van de gemeenten Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. De aanvraagprocedure voor TONK is sinds de eerste start wat aangepast. Het kan zijn dat het aanvragen van TONK voor inwoners nu toch interessant is. TONK 1 kan nog aangevraagd worden tot en met 31 juli 2021. TONK 2 kan aangevraagd worden van 1 juli tot en met 31 oktober 2021. Meer informatie en aanvraagformulieren zijn beschikbaar via www.wil-lekstroom.nl/tonk.

TOZO 5 beschikbaar
Voor zelfstandige ondernemers die in de problemen zijn gekomen door de coronacrisis is nu de TOZO 5 opengezet. Kijk op www.wil-lekstroom.nl/tozo voor meer informatie en een aanvraagformulier.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love