Houtenaar Henk Donker schrijft 2de boek

6 juli 2021

Hij wilde eigenlijk zijn zeventigste verjaardag uitvoerig vieren. Dat, maar ook een lintje en een spannende tijd in het ziekenhuis met veel zorg erna waren namelijk redenen genoeg om het leven te vieren. Doch ook hier wierp Corona roet in het eten.

Henk Donker: ‘5 jaar geleden heb ik ter gelegenheid van mijn 65ste verjaardag een autobiografie geschreven. Ik had toen niet kunnen denken, dat er ooit een soort van vervolg op zou komen. Maar, mede door de hectische jaren, die achter ons liggen, is er toch nog een boek gekomen’.

‘De afgelopen jaren had ik al veel blogs geschreven en na mijn 65ste verjaardag heb ik mijn belevenissen ook nog redelijk bijgehouden. Dus in plaats van een feestje heb ik mijn tweede boek gemaakt, als blijvende herinnering’, aldus Henk, die het boek relativerend ‘Waar gaat dit over’ heeft genoemd.


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love